Banken og meg…Del 2

Fikk i dag følgende henvendelse fra banken min som svar på mitt innlegg fra i går:

 Hei, Trine! Vi kan dessverre ikke diskutere detaljer i kundeforhold her på Facebook. Når det gjelder kreditt og lån, gjør vi alltid individuelle vurderinger. Derfor blir det vanskelig å bruke Facebook for å forklare hva banken tenker. Jeg har nå snakket med banksjefen i lokalbanken din, som tar direkte kontakt med deg. På denne måten håper jeg du får den informasjonen du ber om.

Mvh Morten, kommunikasjonsavdelingen

Jeg venter nå superspent på at bankmenneske nr 2 skal forklare, en gang for alle, om jeg er rik eller fattig:)

2 kommentarer om “Banken og meg…Del 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s