VenteVenteVente….

Nå er det gått mer enn en uke siden jeg snakket med Selveste Banksjefen…  Begynner å mistenke at han har glemt meg bort.  Det er vel ikke uventet ettersom banksjefer generelt nok er et travelt folkeferd.  Jeg har ihvertfall fått bekreftelse fra banken at jeg ihvertfall er rik nok til å beholde den økonomien jeg allerede har ihvertfall….Det er da noe…

Men nå er det helg.  Mange skal ut på byen , og enda flere skal ikke det.  Når man skal på byen er det visse ritualer kvinner må igjennom.  Det første er greit nok forsåvidt: Dusj.  Bortsett fra at man som kvinne må sørge for at ethvert tilløp til kroppshår skal bort. Alt unntatt hår oppå hodet og øyenbryn skal vekk!  Litt av øyenbrynene også forresten, men kan da ikke ha to viltvoksende buskas over øynene….(Au..og JA, det gjør vondt å pelle hår ut av fjeset ett for ett…)  Om man er sånn ca vanlig utstyrt med kroppshår burde hele seansen med dusj og hårfjerning ta ca en halvtime.

Det andre er fuktighetskrem.  En for øyeparti, en for fjes og hals, en for føtter, en for hender og en for resten av kroppen, og så den for albuer.  Dette burde ta 15 min om man er relativt dreven, og har god orden på badet.Vi kvinner er dumme sånn, vi kjøper svinedyre produkter som skal fjerne alle former for fett i huden, og så kjøper vi et ENDA dyrere produkt som skal få fett tilbake i huden igjen…Hvorfor?  Fordi vi kan!

Så er det hår.  Skum, olje(type dyr olje…)føneføneføne, bli misfornøyd, stikke hodet under vasken og start på nytt… SprayeSpraye til man har hardt hår. Burde beregne ca en halvtime på dette. Bortsett fra at det som regel tar lenger tid enn det.  Hvorfor? Fordi vi er stygge og fæle på det flate helvetes flisete håret som aldri vil ligge sånn som det skal…Grrrrr!!!!

Klær…..Det tar ca 20 min å rote igjennom to kubikkmeter med ingenting å ha på seg, før man gir opp, gråter en skvett, og gir opp.  Vurderer å ha på det samme som forrige gang vi var ute, men det går jo ikke.  Hvorfor ikke? FOR AT DET IKKE GJØR DET VEL!!!!!!

Sminke.  Grunning, mellomsjikt og toppstrøk på fjes for å glatte og korrigere feil og ujevnheter som ingen egentlig ville sett uansett.  All evighet med blyanter og diverse skyggefarger for å få øyne som sier «kom-og-ta-meg»  Leppestift, to strøk, før man husker at man har glemt å pusse tenner. Fjern leppestit, puss tenner, ta på leppestift igjen. To strøk.

Klær…igjen, leting, prøving, feiling, helt til man endte opp iført akkurat det samme man hadde på seg sist man var ute.

Sko.  Ingen sko som passer til antrekket, for de skoene man hadde på seg sist ligger i drosja i en plastpose, og er derfor utilgjengelige. LeteLeteLete…Tilslutt finner man dem likevel, i gangen, og så er man klar.

Ringe drosje, går fort, merkelig nok.

Smykker.  Glemmer alltid det, og må snu å løpe inn etter øreringer mens drosja venter. Finner ikke dem vi ville ha, og griper noe annet i desperasjon, legger dem i håndveska.  Glemmer håndveska og må løpe inn atter en gang…

Sånn omtrent er det kvinner gjør det før en tur på byen.  Så vet du det.  Hvorfor? Fordi det bare ER sånn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s