Sånn før helga…

Nå er det helg snart.  Igjen.  Denne helga har jeg ikke mye singeltid ihvertfall.  Fredagen går med til spillejobb med bandet mitt, All About the Sound, på City scene i Alta.  Transport, lydprøver, middag osv osv, kommer til å spise opp absolutt hele dagen.  Det blir en god dag.  Litt utfordrende kommer det til å bli, ettersom jeg var så usannsynlig klønete og ramla på snørra forrige fredag, og pådro meg en forstuing i høyre hånd.  Heldigvis ikke den venstre når man skal spille gitar, men uheldigvis den høyre, for det gjør alt annet man skal gjøre til en utfordring….  Prøv selv, bukser med glidelås og knapp….åpne en vinflaske….få opp sjokoladepapir..  Ok, sjokoladepapir gjelds ikke, for det fins ingenting som holder meg unna sjokolade!  Om jeg bare er sjokoladesulten nok, så spiser jeg den med papiret på om jeg er nødt!  Skulle ikke tatt meg for, det hadde sikkert blitt mindre skader om jeg bare hadde landet på hodet. Men på den annen side, så er man ihvertfall ikke beinskjør…Og det er da noe å være glad for i det minste?  But anyway…får tape plekteret fast i fingrene på fredag,  om det må til, for the show must go on!  Heldigvis er jeg hovedsaklig syngedame, og det trenger man ikke hender til. Bortsett fra når man skal peke truende på publikum, eller gjøre en ufin gest, men sånt gjør ikke jeg.  Man er da en DAME og har litt mer klasse enn som så håper jeg….Så for de av dere som gjerne vil høre meg synge, og ikke bare lese våseriene mine, så er det på City Scene fredag 4 april det skjer. Kl 22!  Og så kommer Senjahopen, og det blir også stas!

Sånn mens man er inne på DAME, denne dama hadde tenkt å pusse opp bittelitt hjemme.  Gi stua litt ny farge, og flytte litt om på saker og ting.  Sy nye gardiner osv…Det hadde jeg tenkt å begynne med forrige helg…  Det er nå utsatt til sånn ca påske, eller etter påske.  for når jeg datt, så gikk på en måte maletrangen litt over.  Jeg har ikke lyst til at noen skal gjøre det for meg heller, for det er litt fint å kjenne på at jeg kan SELV.  Jeg trenger ikke hjelp til å male to strøk, og flytte noen møbler.  Men så datt jeg, og nå trenger jeg visst hjelp likevel….  Faen.

Fikk en liten knekk i selvstendigheten når helt vanlige ting plutselig ble dritvanskelige. Og siden sønnen har opplyst sin mor om at det er strengt forbudt med barnearbeid, så er det ikke annet å gjøre enn å vente til det slutter å gjøre vondt, og man kan ta tak selv igjen.  Ok, så syter jeg, er ikke døden nær, VET det….er ingen som har krepert av å ha litt vondt en stund, men FAEN!  Så irriterende….Akkurat når jeg hadde så mase ting å gjøre, og masse oppgaver som skal skrives, og masse musikk å spille…J&%&% typisk.  Forøvrig er jeg helt sikkert bra igjen i neste uke, og det er bare å be om at arbeidslysten ikke skal forsvinne imens.  Men til da: Jeg trenger faktisk hjelp….har to digre og utslitte lenstoler som må til sitt siste hvilested på tippen…  om noen hjelper meg å få dem til helsikes ut av stua blir jeg glad, om noen fjerner dem og hiver dem for meg så blir jeg enda gladere…  Om ikke,så klarer jeg det selv…men ikke denne uka.  Denne uka skal jeg jamre meg over vondt i hånda, også skal jeg synge på fredag… Alt går seg til for snille jenter, og noen ganger for meg også.  Råkk Ån!  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s