Dating….

Har vært litt stille fra meg en stund.  Jeg har hatt en million timer med eksamen, og forelseninger og gud vet.. men nå er det i teorien skolefri. Om jeg har bestått.

Jeg har dessuten utforsket dette med dating.  På tide å komme seg ut av sofaen å treffe nye folk, en trivelig mann kanskje?  Men det har vist seg å være bare snålt.

Jeg opprettet en profil på en datingside på nett, siden jeg er blitt litt folkestygg, og helst ikke beveger meg langt unna sofakroken.   Og jeg er dypt og inderlig forundret over mannerasen…. DYYYYPT forundret, og ikke så rent lite forferdet!

Jeg har fått mange svar på min litt ubehjelpelige profil, fra menn både fra nær og fjern.  Et par av dem er riktignok riktig trivelige, men de hører dessverre til unntakene.   Kjære menn :  Hva i himmelens navn får dere til å sende bilder av deres såkalt edlere deler til en vilt fremmed dame, for så å be om et møte?  Hvorfor tror dere at en singel dame KUN er interessert i størrelse og utseende på snabelen din? Litt sånn «her er k**en min, la oss treffes?»  Sånn personlig mener jeg at det hadde vært trivelig å se ansiktet ditt, kanskje ta en kaffe, finne ut om det er noe kjemi, og så ta det derifra, men når jeg allerede har sett hva du har i buksa, så er vel mystikken litt borte, og spenningen litt dødd for mitt vedkommende.  Noe møte blir derfor aldeles uaktuelt.

Jeg har fått mengder av meldinger fra menn som opplyser om at de er våryre og vårkåte.  Så fint for dem, men det hadde jeg strengt tatt sovet like godt om nata uten å vite noe om.  Jeg blir vel ikke spesielt våryr av at menn som ikke engang har sett hvordan jeg ser ut, forteller meg at de «skulle ønske jeg var der…»  Spesielt når samtalen har vart i fem setninger, og vi akkurat er kommet til «hva er det du liker å gjøre på fritida»-stadiet.  Hvorfor tror dere at det eneste jeg vil ha er en å ligge med?  Og hvorfor spør dere etter nakenbilde av meg?  Vi har ikke engang møttes, og jeg viser meg aldeles ikke naken for noen før det finnes en form for tillit i mellom oss!

Jeg har også fått masse henvendelser fra gifte menn…som vil ha en elskerinne…fordi kona ikke vil ha sex, og det er så kjedelig å være sammen med henne…  HERREGUUUUD DA!  JEEEZ, og fy faen!   Om dere gifte menn er så forbanna ulykkelige og utilfredsstilte, så gro på dere et par baller, og snakk med fruen!  IKKE kom til meg å vær ynkelige! Og dere fornærmer med på så mange slags plan, når dere tror at jeg er interessert i en affære med en gift mann!

1. Du fornærmer meg som kvinne når du tror at jeg vil stille som nr.2 i rekka over kvinner du skal gi din oppmerksomhet.

2.Du fornærmer min integritet når du tror at jeg vil være interessert i å ha en affære med en opptatt mann.

3.Du fornærmer min moral når du tror så lite om meg at du vil ha meg som ekstradame, til tross for at du har lovt deg vekk til en annen.

4. Du nedgraderer kona di til en belastning, og det blir jeg også fornærmet over, på hennes vegne.

Kunne sikkert fortsatt, men tipper at det er ganske klart hva jeg mener om den saken.  Og ja…Det er faktisk et par stykker som har sendt meg bilder, som jeg faktisk vet hvem er….   grøss!

Så nå er jeg litt i villrede…skal jeg bare slette hele profilen? Foreløpig har det vist seg å være fabelaktig ufruktbart, og jeg ser vel ikke at jeg orker å se et eneste snabelbilde til…  Jeg har sett ting ingen DAME burde se, og jeg er forferdet…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s