Å date eller ikke date…

Har lurt litt på dette med dating.  Lurt veldig faktisk.  Hvor treffer man andre single mennesker?  Hvor indeed…?

Datingtips på nett fins det masser av, og de er alle ganske spesifikke på hvor man kan treffe andre i samme situasjon.

Det ble foreslått treningssenter, men jeg finner det vanskelig å tro at en pesende og svettende halvgammel kjerring i litt for små treningsklær skal kunne tenne noen flamme av noe slag….  tipper den som ville finne DET sjarmerende, er et kasus for spesielt interesserte, og kanskje ikke noe man ønsker å ta med hjem?  Og er jeg strengt tatt tiltrukket av søkksvette menn som fortvilt prøver å oppnå en form de hadde da de var tjue?  Vet ikke.  Har en formening om at jeg ikke liker treningssentre…  har forsåvidt ingenting konkret å bygge denne oppfatningen på, siden jeg aldri har satt mine bein på et treningssenter, men jeg har da uansett gjort meg opp en oppfatning av hva som foregår der.  Sikkert ikke riktig, men hvem bryr seg?  Jeg er åpen for å få min oppfatning motbevist, men da uten å betale i dyre dommer for det.

Matbutikken ble også nevnt i en artikkel..  Mellom tomater og leverpostei på boks skulle det være gode muligheter for å treffe Den Rette…  Virker litt snålt, men jeg har faktisk mulighet til å dra fram «damsel-in-distress»-kortet her!  Er nemlig såpass stutt at det er enkelte varer jeg rett og slett ikke rekker opp til, og da kan jeg ta på meg værsåsnill-blikket, og be en intetanende mann om å hjelpe meg å få tak i kaffefilter for eksempel.  Om jeg da sniker en titt oppi handlevogna hans mens han henter ned varer til meg, så vil jeg få en pekepinn på om han er singel eller ikke.  Selvfølgelig kan dette virke litt desperat og krampete, men kjære menn: Om jeg spør deg om å hente ned noe til meg, så ER det faktisk ikke et sjekketriks… Jeg ER faktisk for kort til å rekke opp til varene på hylle nr fire.  Om du derimot vil sjekke opp meg i butikken, så blir jeg sikkert å rømme min vei, mens jeg mumler noe usammenhengende om kaker som må bakes, og veldig-travelt-må-gå-må-slippe-ut-hunden-hadet….Og så tenker jeg nok at du er fullstendig psyko som prøver å sjekke opp noen på Rema liksom….

Bar og dansesteder ble også nevnt som et egnet sted å møte single.  Problemet her er at dette ofte involverer alkoholholdige drikkevarer.  Jeg lider dessverre av sterkt nedsatt vurderingsevne i påvirket tilstand, og blir derfor ekstra oppsatt på at jeg IKKE skal prøve å sjekke opp noen, og INGEN skal klare å sjekke opp meg.  Dilemma? Jo bevares, men det går sikkert an å invitere på kaffe en dag man ikke drikker, for å se vedkommende i hvitøyet uten ølbriller. og uten at HAN har ølbriller.  Men kommer liksom ikke så langt heller, fordi jeg er så innmari dårlig til å flørte.  Det eneste jeg er dårligere til enn flørting, er dansing….

Det som er ENDA verre enn at JEG er en talentløs flørter, er at jeg ikke heller oppfatter at noen flørter med meg…  Jeg har visstnok blitt flørtet med, men det har dessverre gått meg hus forbi.  Trodde ærlig talt at vedkommende hadde en slags ticks, men det var visst blunking…  Så da vet man det… Og sånne helt direkte tilnærmelser med k##en i handa omtrent, finner jeg like sjarmerende som byllepest.  og hvor mye sånne kokette jente-dilldall-greier må man egentlig lire av seg?  Jeg vet ikke helt hvor man skal starte, og ihvertfall ikke hvordan man skal følge opp.  Så der står saken.

Nett-dating åpner for nærkontakt av uønsket grad, og jeg åpner mailen med kun ett øye åpent, i skrekk over hva som måtte finnes av bilder og rasende idiotiske forslag.  Så om ingen får mail fra meg mer, så er det for at jeg er iferd med å utvikle penis-angst, og den er knyttet opp mot åpning av mail.  I dag var det heldigvis bare ett snabelbilde, og den snabelen var så stusselig liten og skjev at den skremmer ingen.

Jeg har på dette tidspunkt kommet fram til at nett-dating hovedsaklig åpner for kontakt med menn som bare vil ha sex…   Butikkdating utgår….treningsentre utgår…..barer utgår…dansesteder utgår….   Så da så.

Jeg kommer nok til å dø alene med 72 katter,dessverre…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s