Israels mødre, hør…..

Kjære israelske mødre: Deres sønner og døtre betyr verden for dere. Det skjønner jeg. Dere vil tillate hvem som helst å drepe og lemleste hva som helst, for å holde deres barn trygge. Ingenting umoralsk i det forsåvidt, det ville alle verdens mødre tillate. Det ville faktisk være umoralsk å IKKE tillate det…
Men kjære mødre i Israel: Gazas mødre elsker også sine sønner og døtre…Med nøyaktig samme intensitet og styrke som dere.
De vil også gjøre det de må for å holde sine barn trygge. Problemet deres er at de ikke kan ta sine barn med seg å gjemme seg, flykte, holde dem trygge… Det fins ingen steder som er trygge der de bor. Dere kan ta deres barn vekk fra fare, dere har en hær av sønner og døtre som kjemper for deres sikkerhet og framtid. Gazas mødre har ingenting. Eller jo…de har det…
Gazas mødre har redsel for å lide det største tapet, å måtte se sine døde barn, istykkerrevet og blodige, å måtte se sine barn lide og blø uten å kunne hjelpe dem, uten å kunne redde dem….
Gazas mødre ser sine barn revet i filler hver dag nå…i en konstant strøm av bomber og granater, i en konstant strøm av hat og avsky, som ikke angår dem det minste, men som like fullt avliver dem og lemlester dem som om de var dyr.
Israels mødre har også sett sine barn revet i filler, døde og lemlestet. De har også kjent på avmakten og det svarte hullet i morshjertet når barnet er i fare. De har også kjent på små kropper som blir kalde i deres favn, og kjent sitt eget hjerteblod fryse til iskaldt hat i møte med de ansvarlige.

Verken Gazas eller Israels mødre skal behøve å miste sine barn. Ihvertfall ikke til hatet, uvitenheten og mangelen på respekt for menneskeliv. Man behøver faktisk ikke støtte Hamas for å fordømme folkemord. Og det er det som skjer. Folkemord kamuflert som hevnaksjon, folkemord kamuflert som hellig krig… men folkemord like fullt. Eller barnemord… For det er barna som betaler prisen.

Mødre i Israel og mødre i Gaza, hør: Verdens mødre står bak dere. Vi heier dere fram, og vi vil så gjerne se at dere får oppdra deres barn i likhet, frihet og kjærlighet. Vi, verdens mødre, ønsker at dere skal slippe å lære deres barn at det fins en fiende, at det fins noen som er verdt å hate. At det fins folk som ikke fortjener å leve. Verdens mødre hør! Vi skal KREVE av våre ledere at de tar en titt på sin egen navle,og faktisk huske hva den betyr!
Kjære ledere, se på navlen din, og husk at du har en mor…du er også noens barn, og se på dine egne barn… Bare se….Bare føl…. bare elsk dem….
Og vær med på å stoppe galskapen, så mødre i Israel og Gaza skal kunne elske sine barn, istedet for å besøke et gravsted.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s