Pent brukt blondine søker nye utfordringer!

Jeg vil ha en jobb.  En sånn med lønnsslipp, feriepenger og sykelønn.  Jeg ønsker meg noe spennede å gjøre innen forretningsutvikling, markedsføring, kommunikasjon eller lignende.  Det tror jeg nemlig at jeg er flink til.

Så hva kan jeg da?  Jeg har utdannet meg innen kreativt og kulturelt entreprenørskap.  Det innebærer at jeg kan en del om markedsføring innnen sosiale media, jeg er skikkelig rå på innhold, sånn derre «content marketing», jeg kan prosjektledelse, masse fancy teori om ledelse av menneskelige ressurser, eventmanagement, mediakommunikasjon og bedriftsutvikling.

Jeg er skikkelig talefør og kan skrive et relativt feilfritt norsk, et ikke fullt så feilfritt nynorsk, samt engelsk.  Jeg kan også snakke ganske godt engelsk, om DET skulle være nødvendig.  I tillegg er jeg en sånn der slitsom optimist, som haler og drar i folk for å få dem til å pushe framover, og jeg holder meg stort sett blid i de fleste situasjoner. Selv når jeg ønsker å røske hodet av noen.

Så hva har jeg lyst til da?  Jeg har så kjempelyst til at byen min, og regionen min skal forbli et lokomotiv i landssammenheng.  Jeg har kjempetro på at bolyst og innovasjon henger sammen med at folket trives, og har noe meningsfylt å fylle dagene sine med, og jeg har en trang til at Hammerfests kulturhus skal få bli et elsket og aktivt hus, et hjerte i byen, om du vil. Jeg vil at ALLE skal vite hva som skjer der til enhver tid, og at Barentskonferansen, Hammerfestdagan og mørketidsfestivalen skal være både faglige og kulturelle fyrtårn, som gjør oss stolte av å bo her!  Og jeg har lyst til at ungene skal få utvikle seg innen kulturlivet, med de voksnes hjelp, men uten utidig voksenstyring.(Bare innse det: Vi styrer ungene NOK på hjemmebane, de er dritlei voksenmas…)

Jeg vil at vi skal våge å være tøffe og satse litt i byen min.  At vi skal gidde å bruke penger på et aktivt og variert kulturtilbud, også for de voksne, og at vi skal være risikovillige når vi snakker om bolyst og trivsel.  Jeg vil at vi skal samarbeide tettere innad i regionen innen både kunst og kultur, men uten å miste næringsperspektivet av syne.

Det vil jeg.

Så hvorfor vil jeg være her som det er så kaldt og blåsete?

Fordi jeg er herfra.  Jeg er født her.  Jeg har mine røtter her.  Jeg har født mitt barn her, og HAN ønsker å bo her, i byen vår, der han har sine venner og sitt liv.  Og jeg er etterhvert blitt såpass stor jente, at jeg innser at livet mitt ikke lenger skal dreie seg om hva jeg vil.  Men jeg håper jeg kan få det som jeg vil likevel….og at jeg skal bli her, og kunne bruke min fancy utdannelse til å utvikle regionen.

Jeg ønsker ikke å bli et tall i statistikken over utflyttede indvider, jeg vil være her.

Jeg er lett å holde ren, har voksne klær og pene sko som kan brukes på kontor, er bitteliten, så jeg trenger liten plass i et trangt kontorlandskap, og jeg kommer på jobb når jeg skal.

Cv fåes ved forespørsel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s